May 5, 200718 yr Docela by mne zajímalo, která verze bude cílovým stavem. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
May 6, 200718 yr a nebude to náhodou ceník pro digitální službu u UPC ? Jejich analogová nabídka je trochu jiná než u Karnevalu ( mají MEZZO, TV Deco, MGM ....) Vypadá to, že každou chvíli zavedou DVB-C v UPC Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
May 7, 200718 yr UPC jeste nema Nostop Kino schvalene od RRTV, tak mozna proto tam neni. UPC má Nonstop Kino už od RRTV schválené. Viz zápis z 8. zasedání rady z 24.4-25.4.2007.
May 13, 200718 yr Mohl bych se zeptat, jak je to s digitální kabelovou televizí např. v nabídce Starter? Napočítal jsem 17 programů - jedou všechny v digitále, nebo tam jsou započítaný i z analogu? A jak je to u ostatních nebídek, tedy u Standardu a Supremeu.
May 13, 200718 yr V tom letáku je to pomíchané, jsou tam dohromady programy jak z analogu, tak i z digitálu. Ale pokud je kanál vysílán jen digitálně, tak je u něj uvedeno malé písmeno "d".
May 14, 200718 yr a přesně kolik programů je šířeno digitálně v nabídce starter a v nabídce standard?
May 14, 200718 yr Starter - 14 (ČT1, ČT2, ČT4-Sport, ČT 24, Nova, Prima, Óčko, STV1, STV2, Markíza, Joj, TA3, Top TV, Promo kanál) Standard - 34 (Starter a dále Film+, AXN, Hallmark, Filmbox, Spectrum, Discovery, Animal Planet, NGCH, Viasat Explorer, Viasat History, Zone Club, A+/Minimax, Galaxie Sport, Eurosport, Eurosport2, Sport 1, Motors TV, MTV 2, VH-1 classic, Classic FM TV)
May 14, 200718 yr Standard - 34 (Starter a dále Film+, AXN, Hallmark, Filmbox, Spectrum, Discovery, Animal Planet, NGCH, Viasat Explorer, Viasat History, Zone Club, A+/Minimax, Galaxie Sport, Eurosport, Eurosport2, Sport 1, Motors TV, MTV 2, VH-1 classic, Classic FM TV) V DVB není Animal Planet ale Extreme Sports Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
May 14, 200718 yr V DVB není Animal Planet ale Extreme Sports Aaa... pravda, já to tušil, že jsem se někde seknul. Omlouvám se. :oops: Je to tak.