Guest jarada Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Koukám na stránky UPC, zapůjčují modem zdarma... já sem karnevalu dal zálohu 1000,- Když se ted bude precházet na UPC, dostanu ty prachy zpět? nebo když vypovím smlouvu ještě karnevalu a druhý den se přihlásím jako nový zákazník UPC... ? tady by asi záleželo na načasování, abych nebyl dlouho bez netu nebo by tu 1000,- mohli vrátit i tak ne ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pinguin Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 pozadej si u karnevalu o vraceni zalohy ) Furt je to Karneval, jenom tarify se budou jmenovat a budou se chovat podle UPC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 pozadej si u karnevalu o vraceni zalohy ) Na vrácení zálohy zapomeň. Už jsem jim tam kvůli tomu volal. A musel bych ukončit Internet. Pak ANO, ale mají na to asi 3 měsíce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarada Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 no prave ze bych ten net ukoncil nejak tesne pred prichodem UPC tarifu... a potom bych si rovnou zazadal o UPC tarif.. bo kdybych to udelal ted, tak me karneval jako nenovému zákazníkovi ten modem za 1kc nezapůjčí ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 ona uz se zaloha neplati nejakej patek ani u Karnevalu...to je proste historicka anomalie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest happy Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Caues, nechapu co resite, zavolejte si na infolinku, dneska jsem tam volal a o vraceni zalohy je potreba pouze pisemne zazadat nebo vyplnit formular na webu a do mesice vam zalohu vrati. Happy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Caues,nechapu co resite, zavolejte si na infolinku, dneska jsem tam volal a o vraceni zalohy je potreba pouze pisemne zazadat nebo vyplnit formular na webu a do mesice vam zalohu vrati. Happy Tak jsem jim napsal přes formulář a jsem zvědavej... Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Tak jsem si asi před deseti dny také zažádal o vrácení zálohy na modem přes formulář na webu a zatím žádná odpověď, pouze potvrzení, že obdrželi dotaz a co nejdříve odpoví. Odpovědi na jiné dotazy chodily do 2 až 3 dnů, odpověď na tuto žádost nepřišla vůbec. Nakonec není divu, když má někdo něco vracet tak to vždycky trvá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest happy Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Zaloha na modem : tak nakonec klasika, ac mi na infolince tvrdili, ze mi to bez problemu vrati pri souc. pouzivani jejich inet sluzeb, situace je jina, zalohu na modem vrati az v pripade vypovezeni smlouvy, takze tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Tak buď rád, že jsi se to dozvěděl, mě se dosud nenamáhali ani odpovědět na mail. Na jejich linku volat nebudu, pokud je to to samé číslo tak kdysi mě to stálo z mobilu celkem hodně, nechápu že taková společnost si nemůže dovolit bezplatnou infolinku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts