January 24, 200719 yr Potřebuji poradit.Mám tarif 5000/500,k modemu ještě SPA 2102 a pravidelně dochází k tomu,že pokud stahuji maximální rychlostí tak i třeba co 20 sekund se objeví hláška síťový kabel byl odpojen a dojde ke snížení rychlosti na zhruba třetinu a okamžitě se rychlost zase zvýší na maximum.Jen dodávám,že před předstěhováním jsem bez problémů jel na rychlosti 10Mb/s/10Mb/s z čehož bych asi vyloučil vadnou síťovou kartu.Díky za každou radu. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
January 24, 200719 yr Author vyzkouším,dík 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
January 26, 200719 yr Author Tak nevím,jestli dělám něco špatně,ale po přímém napojení modemu do počítače se mi nepodařilo rozjet internet vůbec,tak nevím. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
January 27, 200719 yr SPA 2102 je router. Blbě se zeptám, resetoval si modem (vytáhl jsi na asi 20s napájení)? Aby došlo k znovu načtení MAC adresy síť. karty.
January 28, 200719 yr Pokud stahujes P2P programy (torrent ap.), tak tim muzes "shodit" router (tu svou SPA 2102). Omez si pocet connections v P2P programu.
January 28, 200719 yr Author to TomK-jak mám v uTorrent 1.6 omezit počet connections?dík 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
January 28, 200719 yr Author a kolik bys mi doporučil,aby to bylo funkční?dík 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
January 29, 200719 yr Author tak nevím,počet připojení jsem omezil a nic.Všiml jsem si ale,že když k tomu dojde,tak přestanou svítit diody nejdříve na modemu a až pak na routeru.Jestli to nebude modemem,nebo připojením k internetu,prototže modem je napíchlý přímo do zásuvky Karnevalu. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň