Odesláno 18. ledna 2007 18 let Heh zvlastni ja ted dorazil domu podival se na prispevky ...zkontroloval muj.karneval.cz a opet mi naskocilo dalsich 5,1GB/5,3GB ... pritom data co jsem postahoval mi nebyly zas zapocitany... ...ten traffic meter jim vazne blbne, nebo se ho snazi znicit uplne
Odesláno 19. ledna 2007 18 let mno na ftp.karneval.cz mas 1 gb soubor.vypni vsechno sosni 1 gb soubor a pockej kolik ti pripocitaj. Skvělá rada, když máš 2MP FUP Totéž po mě chtěl technik, když jsem reklamoval rychlost připojení. Nakonec jsem se s ním dohodl, že to budu sosat, on bude na telefonu a až bude výsledek považovat za průkazný, stopneme to. Zarazil mě po pár mega, že prý na své straně vidí rychlost OK (předtím ovšem ještě tvrdil, že mám u 1M upload 1000 kbps, protože to na své straně měl pojmenované obráceně a vůbec mu to nedošlo). Jak je možné, že všechny měřáky vč. karnevalovského ukazují míň, už nevysvětlil a své tvrzení, že na jeho straně je vše ok, odmítl doložit. K té přesnosti jejich měřáku: mám problémy s rychlostí už od loňského léta, kdy u nás provedli "optimalizaci", takže to testuju průběžně - měřák Karnevalu vždycky naměří víc, než kterýkoliv jiný.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.