June 26, 200817 yr No tak teď už jsem doopravdy nasranej! Asi třetí nebo čtvrtej výpadek v tomhle měsíci v Příbrami všech služeb (digitální kabelovka, internet, telefon - analog částečně fungoval)! Ze včerejška na dnešek to nešlo skoro 17 hodin (od včerejška od 18:30 do dneška do 11:20 byl výpadek). Asi to bylo kvůli bouřce nebo co. To bych i docela pochopil, i když nechápu proč nejdou žádný služby kvůli bouřce, když mám kabelovku, na kterou by neměly mít vliv žádné změny počasí a bouřky. Nevíte někdo, co se zase stalo, že nešlo nic - bylo to kvůli tý bouřce - a co se stalo? Dík za info.
July 1, 200817 yr Dneska internet v Příbrami nějak kolísá. Na měřičích se pohybuje rychlost kolem 1 a někdy 3 Mbps (mám mít 6 Mbps). Přes FTP UPC to jde normálně, ale stránky se načítají všechny katastroficky. Strašně se to táhne. Někdy se čeká i déle než minutu. Co s tím zase dělají.
July 1, 200817 yr Ahoj, stejný problém i v Pardubicích. Internet mám 12 mego, ale vypadá to jak dvou mego a ani to možná ne. Všechno jde špatně, stránky atd. Třeba na živě je velký problém se vůbec dostat. Zatím Ahoj
July 1, 200817 yr Ostrava - stejny problem z 12Mbit mam sotva 2Mbit doufam že to nebude trvat dlouho registruji to od rana kdy jsem vztal.
July 1, 200817 yr Potvrzuju v Ostravě - Jihu je to taky hrůza Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava