Odesláno 13. dubna 2019 6 let Dobrý den všem, předem se omlouvám, pokud bylo téma zde už řešeno. Nepovedlo se mi najít. Můj tatík vlastní mediabox HD (internet i TV také od UPC) a každé ráno probíhá aktualizace o délce cca 3 minuty. Už od začátku (cca 3 roky) má problém, že se nepravidelně aktualizace sekne přibližně ve 2/3 (jak jde vidět na obrázku) Pokaždé pod písmenkem "a". Toto se stáva v intervalech 2x týdně až 1 měsíčně. Problém byl pokaždé řešen velesložitou metodou Vypnout/Zapnout 🙂. To někdy pomohlo hned a někdy to pomohlo po několika hodinách. Někdy se to vyřešilo samo 🙂. (dodávám že UPC nehlásílo v dané lokalitě žádnou závadu). Samozřejmě TV i internet normálně funguje. Protože je to dost otravné, byl jsem požádán o pomoc (já se stím potýkám teprve podruhé a už šílím). Pří zběžné kontrole kabeláže, nastavení a existenci nějaké vyšší síly v domě co by mohla záměrně škodit, jsem nezjistil nic špatného. Proto se teď ptám: neví někdo prosím co stím? Je to běžný problém? (UPC někde podobný problém řešilo, takže možná ano. Řešení: vypnout/zapnout, popřípadě zavolat technika, jupí😁) Předem děkuju za to že jste si to celé přečetli a zvlášť speciální děkuju pro ty, co se mi pokusí poradit. S pozdravem a přáním pěkného dne Tom
Odesláno 18. dubna 2019 6 let Můj setobox kontroluje aktualizace každý den ve dvě hodiny ráno, po pár minutách se sám opět vypne, někdy se ale stane, že se nevypne a zůstane v jakémsi zaseklém stavu, při kterém pak nereaguje na povely ovladače a výstup na obrazovku není aktivní. Pomůže jedině ho násilně vypnout dlouhým podržením vypínacího tlačítka na ovladači. Poté lze setobox normálně zapnout a ten bez problémů vždy naběhne. Mate nastaveno vypinani STB do ECO rezimu, nebo rychly start ? Ja mam ECO, tedy pomaly start. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. dubna 2019 6 let U mě úplně stejné chování - v noci se zasekne a nevypne. Také mám aktivní Eco režim.
Odesláno 20. dubna 2019 6 let A bohužel Dělá to stále i u toho nového testovacího softwaru, teď jsem se snažil asi dva týdny v tom vypozorovat nějaký systém, ale vypadá to že žádný není, prostě setobox se po kontrole aktualizace jednou vypne a podruhé zase ne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.