Návštěvník JirkaH Odesláno 31. ledna 2007 Sdílet Odesláno 31. ledna 2007 To je jenom dobre. Nehodlam skoncit s rychlosti 64/64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MeTo Odesláno 1. února 2007 Sdílet Odesláno 1. února 2007 Ehm.... 64 je sice hnus.... ale kdyz si vezmes tarif kterej se cenove dejme tomu podoba T3M.... ten Light.... Tak u nej po zvyseni bude 40GB limit..... a to promin, to uz je fakt dost pro uzivatele kterymu staci nizsi tarif.... u toho uz nemaj smysl takovy ty obvykly "anti-limit" kecy a da se jen rict ze kdo chce sosat at si priplati.... 40GB se mi nepodarilo dat ani kdyz jsem mel miunlej rok v akci T4000 A rozhodne sem na pocitadlo nekoukal jak na tom sem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 3. února 2007 Sdílet Odesláno 3. února 2007 Ale nechci zadny T3M. Vyhovuje mi co mam ted. 256kb/s, za cenu kterou akceptuji s bonusem 1Mb/s na prvnich 2G Resp. kdyz se mi podari prekrocit FUP, nezkoncim na dial-upu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.