Odesláno 11. prosince 2018 6 let Zdravím , měl bych dotaz, mám předplatné televize : Klasik+ a měl jsem starou tv , dnes mám novou hd , a žádný kanál hd mi nejde spustit krom ČT1.ČT2,ČT4 ostatní mi pišou hlašku NO ACCESS(9) PLEASE CHECK YOUR SMARTCARD ,je možné něco nastavit nebo třeba zavolat technika ? Děkuji za odpověd.
Odesláno 11. prosince 2018 6 let 3 minutes ago, pavelkrocek said: ,je možné něco nastavit nebo třeba zavolat technika ? Tak urcite je mozne neco nastavit nebo zavolat technika... :) Zrejme sis neprehodil CA modul s kartou ze stare do nove televize... teda za predpokladu, ze jsi starou TV provozoval s CA modulem (cemuz odpovida tvuj popis) a ne pres set-top box.
Odesláno 11. prosince 2018 6 let Všechny HD kanály kromě těch tří zmíněných jsou zakódované pro jejich sledování potřebujete buďto setobox nebo CA modul od UPC s přístupovou kartou. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. prosince 2018 6 let Tak potom musis ladit kanaly na tom Mediaboxu, ne na TV. Stejne jako jsi to mel predtim.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.