Odesláno 12. srpna 2018 6 let Vždy jsem měl oblíbené programy jako výchozí výpis. Nyní i když vyberu přes menu oblíbené programy, tak sice můžu v těchto programech listovat, ale po vybrání programu se zobrazuje vždy už jen kompletní nabídka programů. Jde prosím opět nastavit toto řazení jako výchozí? Je dost otravné hledat v tolika programech. Děkuji. Vojta
Odesláno 12. srpna 2018 6 let Bylo by dobre zminit, na jakem pristroji se o to snazite.. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 17. srpna 2018 6 let Jde to jednoduše, klikněte na nějaký program tlačítkem OK a pak Vám vyjede nabídka a tam si už vyberete jestli se mají programy zobrazovat jen vybrané (v oblíbených) nebo všechny. Myslím jinak, že každý MediaBox má stejné menu.
Odesláno 26. září 2018 6 let To jsem si původně myslel také, ale při každém dalším listování vidím pouze výběr všech programů. Náhodou jsem pak kliknul na stejné menu jinde a tím jsem nastavil výpis oblíbených jako trvalou volbu. Ale děkuji moc za radu!
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.