Odesláno 22. května 2018 6 let Zajímá mě zda jste už konečně schopni dát nám místo pevné ipv4 adresy ipv6 adresu. O2, T-Mobile ipv6 poskytují. Vy jen prý u služeb pro zákazníky na rodné číslo. Zajímá mě to jelikož už bez ipv6 smlouvu neprodloužíme a jdeme na VDSL O2 i s TV.
Odesláno 22. května 2018 6 let Pro Soho zákazníky se IPv6 resp. DS-Lite nedává. Je to i z důvodu nemožnosti využít statickou IP adresu u IPv6. U B2B služeb by IPv6 neměl být problém. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. května 2018 6 let Presťahuj sa na slovensko 😀 Upraveno 22. května 2018 6 let uživatelem potox
Odesláno 24. května 2018 6 let Zajímá mě zda jste už konečně schopni dát nám místo pevné ipv4 adresy ipv6 adresu. O2, T-Mobile ipv6 poskytují. Vy jen prý u služeb pro zákazníky na rodné číslo. Zajímá mě to jelikož už bez ipv6 smlouvu neprodloužíme a jdeme na VDSL O2 i s TV. Já se teda bojím dne, kdy nebude k dispozici pevná IPv4. 🙂 Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.