Posted July 16, 200618 yr Máte někdo zkušenosti s příjmem dvb-c do počítače a s ukládáním streamů? Jaký hw a sw používáte?
July 17, 200618 yr Máte někdo zkušenosti s příjmem dvb-c do počítače a s ukládáním streamů? Jaký hw a sw používáte? pujdou ti jen ceske kanaly.
July 17, 200618 yr Pojedou ti jen volne vysilane (nekodovane) kanaly, v soucasne dobe neni k dispozici samostatny CI modul pro dekodovani zakodovanych kanalu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
November 6, 200618 yr Kdyz bych chtel vyzkouset DVB-C na karte CableStar, musim si u Karnevalu aktivivovat tuto sluzbu, nebo mi to pojede automaticky, kdyz vyuzivam analogovy komplet? Jde mi jen o volne kanaly...
November 6, 200618 yr Pokud je v dané lokalitě digitální signál k dispozici, není k příjmu třeba žádné aktivace od Karnevalu (pro příjem nekódovaných programů). Ukládání na disk procesor prakticky nezatěžuje.
December 10, 200618 yr Pokud je v dané lokalitě digitální signál k dispozici, není k příjmu třeba žádné aktivace od Karnevalu (pro příjem nekódovaných programů). Ukládání na disk procesor prakticky nezatěžuje. Příjem jen CZ nekodovaných programů by mě nevadil, jaký typ tuneru je k tomu třeba? Nějak jsem v nabídce DVB-C tunery nezáhlédl. Díky za odpověď.
December 11, 200618 yr http://www.technisat.com/en/produkte/produkteview.php?kid=29,100&pid=1412 Díky za odkaz, tučnáku, v dohledné době chci přejít na digitál a toto se jako doplněk bude hodit.