Odesláno před 12 hodinami12 hod Dobrý den potřebovala bych poradit jak mám udělat aby mi zesilovače pouštěli obě frekvence 2.5GHz a 5GHz oddělené a ne jeden 2.4GHz a druhý 5HGz když v modemů je nastavené oddělení frekvence ale vzdálený zesilovač postí jen 5GHz DSL 100 - Základní Zyxel DX3300 Teplice nad Metují
Odesláno před 8 hodinami8 hod Jaký přesně používáte zesilovač ? Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno před 48 minutami48 min Autor Zesilovače mám od Vodafonu DSL 100 - Základní Zyxel DX3300 Teplice nad Metují
Odesláno před 43 minutami43 min na zesilovačích Super wifi - extender, nelze rozdělit 2,4GHz a 5 GHz je to default takto nastavené https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/datova-zarizeni/super-wifi/mám je osobně na xDSL u prarodičů a zařízení si sami vždy vyberou tu nejlepší frekvenci. Doporučím vypnout wifi na modemu/routeru aby se nerušiliU zařízení Super Wi-Fi (poskytovaného například jako doplňková služba k pevnému internetu od Vodafone) nelze bandsteering (sloučení pásem 2,4 GHz a 5 GHz pod jeden název sítě) vypnout. Systém je z výroby navržen tak, že funguje výhradně jako jednotná, automaticky řízená síť pro zajištění optimálního pokrytí.Možnosti řešení pro zařízení vyžadující 2,4 GHzSamostatná síť pro starší zařízení: Pokud máte chytré žárovky nebo starší spotřebiče, které se odmítají připojit k jednotné síti, doporučujeme dočasně zapnout a vyhradit původní 2,4GHz Wi-Fi síť na vašem hlavním modemu (pokud ji máte stále k dispozici). [1]Klientský režim / Dočasné odstínění: Umístěte citlivé zařízení dál od extenderu do místa, kde dosahuje jen 2,4GHz signál, nebo zkuste zařízení nastavit během jeho odpojení od 5GHz frekvence.Pokud mi napíšete, jaké konkrétní zařízení (značka a model) se vám nedaří připojit nebo jaký problém s bandsteeringem řešíte, můžeme zkusit najít jiný náhradní způsob zapojení.a bod 6.https://www.vodafone.cz/podminky/podminky-doplnkovych-sluzeb/podminky-najmu-koncovych-zarizeni/ Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.