Odesláno před 7 hodinami7 hod Již 2 měsíce čekám na vrácení přeplatku za služby u Vodafone z dědictví po mém otci a nevím, na co čekáte? Dokud mi ze zákona nebude vrácen přeplatek, jelikož mám u Vás smlouvu i já, neplatím následné poplatky!!!
Odesláno před 3 hodinami3 hod Řešení Zdravím @Tomáš1,Zde to nevyřešíte, je třeba napsat nebo zavolat přímo do VodafoneNezaplacením za vámi odebírané služby povede akorát k pozastavení služeb a případné smluvní sankciDědictví je předpokládám uzavřené, způsob vrácení přeplatku jste nahlásil. Pak by měl být do 60 dní dle podmínek přeplatek zaslán.V ceníku je uvedeno:Vracení přeplatků Kdykoli nás můžete požádat o vrácení přeplatku poštou na území České republiky, převodem na bankovní účet vedený v České republice, nebo jej můžeme použít k úhradě pohledávek v následujících vyúčtováních. Pokud si způsob vrácení přeplatku nezvolíte, použijeme jej na úhradu vyúčtování. Přeplatek vám vrátíme ve lhůtě 60 dnů od obdržení vaší žádosti o jeho vrácení. Výše uvedeným není dotčeno naše právo použít přeplatek na úhradu dlužných částek zákazníka. V případě zaslání na zahraniční bankovní účet nese zákazník náklady své banky (nejedná se o poplatek pro Vodafone)... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.