Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podvodníci z WedgeHub

Doporučené odpovědi

Odesláno

zo chápu, ale pokud má RustyD tento https://www.vodafone.cz/tarify/vodafone-one-basic/

tak Má předplatné nějaká omezení.

V současnosti není možné v rámci předplatného využívat dodatečné rozšiřující balíčky.

Nezavoláte si tak do ani ze zahraničí mimo EU, nebudete moci využívat Premium SMS a další specifické nabídky (detailněji zde).

• Premium+, DSL 100
  • sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623
  • Telefon 30, Apple TV
  • Praha, Nová Ves
  • Test rychlosti internetu
Odesláno
  • Autor
2 hours ago, kautskym said:

tak pokud pak nechcete blokovat platby 3. starn, tak si prosím nestěžujte, a výmluva parkování je dost špatná. Na parkování exituje plno aplikací, kde můžete kupovat lístyk přes ApplePay/GooglePay/kartu

dle Vašeho postoje, když mi tedy někdo např hacke PC tak za to může Vodafone protože mám internet od něj?

Takhle to dle Vás zní.

Nepřekrucujte má slova.

Vodafone mi nelegálně účtuje poplatky za věci, které jsem si nikdy neobjednal.

Jen si představte, že by vám z bankovního účtu automaticky strhávaly peníze na financování nelegální výroby drog a banka by vám řekla, abyste šli rovnou za zločinci a vyřešili své finanční nároky přímo s nimi.

• -
  • Basic One
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

za mě asi no comment víc k tomu nemám, když nechápete co Vám všichni říkáme

• Premium+, DSL 100
  • sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623
  • Telefon 30, Apple TV
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Jenomže tohle je legální firma (když třeba balancuje na hraně zákona), takže je to asi tak stejné jako kdyby sis stěžoval u své banky že ti Netflix strhává peníze za služby, tak ti řeknou ať to řešíš z netflixem a nebo ať si zablokuješ platební kartu.

Takže jak už jsi tady dostal radu přímo od podpory Vodafonu, tak to musíš řešit přímo z provozovatelem té služby, až teprve potom pokud tyhle pokusy selžou a nepůjde to, tak to můžeš řešit s nadřízenými orgány, tím ale není Vodafone.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor
1 hour ago, kautskym said:

Vodafone mi ukradl peníze za službu, kterou jsem si neobjednal. Vzhledem k tomu, že SMS služba spadá výhradně do oblasti odpovědnosti Vodafonu, je za ni odpovědný Vodafone – a nikdo jiný.

1 hour ago, tomus said:

Jenomže tohle je legální firma (když třeba balancuje na hraně zákona), takže je to asi tak stejné jako kdyby sis stěžoval u své banky že ti Netflix strhává peníze za služby, tak ti řeknou ať to řešíš z netflixem a nebo ať si zablokuješ platební kartu.

Takže jak už jsi tady dostal radu přímo od podpory Vodafonu, tak to musíš řešit přímo z provozovatelem té služby, až teprve potom pokud tyhle pokusy selžou a nepůjde to, tak to můžeš řešit s nadřízenými orgány, tím ale není Vodafone.

Váš příklad ohledně předplatného Netflixu je nesprávný.

Kdybych se úmyslně přihlásil k odběru Netflixu (souhlasil s podmínkami služby a přijal licenční smlouvu), jednal bych s Netflixem, abych problém vyřešil.

V tomto případě jsem se však stal obětí podvodníků – PROTI SVÉ VŮLI – prostřednictvím Vodafonu, protože:

1) Vodafone podporuje čísla používaná těmito pololegitimními společnostmi.

2) Podvod byl spáchán pomocí TECHNICKÉHO SERVISU VODAFONE; proto budu tuto záležitost řešit s Vodafonem, ať se jim to líbí nebo ne.

On 6/29/2026 at 6:06 AM, Marek-26 said:

Já se zeptám, jak dochází k odeslání automatické sms bez vědomí uživatele? Co si to proboha do telefonu stahujete nebo kde surfujete, když už máte zkušenost podruhé?

Operátor nemůže být odpovědný za chování uživatele. To, že si nikdo nečte podmínky služeb, nekontroluje a nerozumí udělovaným oprávněním jednotlivým aplikacím, to je jen smutný fakt. Ale že bychom si dělali "řidičáky" na užívání software, to asi nehrozí, ale dost lidí by bylo bez chytrého telefonu a PC. 🤨

Nikdo neví jak.

SIM karta v 4G modemu se „sama od sebe“ přihlásila k placené předplacené službě. Po celé republice došlo k tisícům takových případů. Společnost O2 se pokoušela hrát roli prostředníka naprosto stejným způsobem. V mém případě to skončilo vypovězením smluv – a přesto mi loni poslali propagační materiály na svou mizernou televizní službu, a to i navzdory výslovnému zákazu zpracování osobních údajů podle GDPR.

A tytéž podvodníky teď řádí v síti Vodafonu, přičemž firmě je to úplně jedno.

• -
  • Basic One
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Na facebooku Vodafone s tím prudíš taky, naštěstí tam na tebe nikdo nereaguje. Neznám tě, tak nechápu proč mám věřit tomu, že si na nic nekliknul, něco ti sebralo peníze a může za to VF.. Já si naopak myslím, že máš bordel v telefonu, nebo si na něco důvěřivě jak jouda kliknul no a házíš to na VF i když si za to můžeš sám.

Samo od sebe se to neděje, takže sis něco stáhnul a nebo si na to sám kliknul.

Hotovo.

Nebo čekáš na sbírku na tebe? Dáš pokoj když ti tu stovku pošlu?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague