Odesláno před 13 hodinami13 hod Nevím kde se zeptat, věřím, že mě někdo přesune do správné sekce případně. Ale kdyz jsme měli Vodafone TV za 150,- s videotékou a taky myslim 100 kanálu cca a dnes máme Vodafone TV+ 2.0. Tam dle prodejce máme mít víc kánalu ale nepřišel jsem jaké. Nemůžu sehnat starý seznam kanálu. Jako vím že navic je tam Prima+ apka a 2.0 ze je to Giga kombo. Ale jaké kanály tam jsou navíc? Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Programy jsou stejně jen prima+je navíc Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 13 hodinami13 hod Autor Taky jsem si říkal, že mi přijde nic nového, že tam není. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod https://www.techforum.cz/topic/64033-giga-kombo-do-ka%C5%BEd%C3%A9-rodiny/Píše se tam o Vodafone TV+ 2.0 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.