Odesláno před 6 hodinami6 hod za poslední měsíc jsem měl každý týden telefon, že mi něco budete počítat, nabízet, kalkulovat. Několikrát jsem řekl, že nemám zájem. Pokud to bude pokračovat, tak budu nucen podat stížnost na úřad na ochranu osobních údajů. Udělejte si v tom laskavě pořádek, i u svých partnerů, vůbec mě nezajímá, že mi volá nějaká paní na mateřské dovolené na DPP, vystupuje pod záštitou Vodafone. Je to dost ubohé. Není se kam obrátit s touto stížnost, berte to jako poslední varování, jinak bude-li někdo takový dál otravovat, obrátím se daný úřad, že provozujete telemarketing bez souhlasu volaného - i když několikrát řekl, že nemá zájem! - - - - Oldřišov
Odesláno před 5 hodinami5 hod Centrum péče @petrl Pěkný den, na diskusním fóru tuto situaci nedokážeme vyřešit. Napište nám prosím přes https://tam.je/dotaz a rádi se na vše podíváme - do textu zprávy prosím napište, kdy došlo ke zmíněným pokusům o kontakt a také volané telefonní číslo. Současně vám také doporučím zkontrolovat si své nastavené souhlasy včetně příjmu obchodních sdělení. Podrobnosti k tomu najdete na stránce: https://www.vodafone.cz/pece/muj-ucet-cislo/o-vasem-zakaznickem-uctu/souhlas-s-os/. Veronika Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Autor já nejsem zákazníkem vodafone, máte ubohé-slabé informace, kam se obrátit, zřejmě to je takto schválně, aby lidé neměli možnost kontaktovat vodafone - což je podraz na zákazníky i nezákazníky. Buď si pořešíte databázi se svými partnery a GDPR, nebo podám příště stížnost, i Vás by sralo, kdyby Vám každý týden někdo z Vodafone volal a říkat pořád ne, nebo že máte předražené služby, to mě už nebaví. Pak už jediná možnost je přes úřad na ochranu osobních údajů. Postavte se k tomu jak chcete. Předejte záležitost patřičnému oddělení. Pokud chcete se mnou mluvit, pošlete mi e-mail na můj mail a já Vám pošlu své tel. číslo. Zde psát tel. číslo nebudu, já si nejsem jistý, zda tady nebude veřejnou zprávou a nebudou mi volat pak další telešmejdi. - - - - Oldřišov
Odesláno před 5 hodinami5 hod Kéž by měl Vodafone nějaké telefonní číslo kam by jim šlo zavolat a vynadat, ale plácat si kredit nebudu. A zdarma číslo určitě nemají. Fuj.😛 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 4 hodinami4 hod Centrum péče @petrl Tady na diskusním fóru to určitě řešit nemůžeme a nebudeme. To, že nejste zákazníkem Vodafonu jste prvotně neuvedl. Veškeré podrobnosti nám prosím pošlete na e-mailovou adresu pece@vodafone.cz. Do textu e-mailu napište telefonní číslo, na které jsme volali a současně taky i telefonní číslo, které vám volalo, datumy a časy. Díky za spolupráci. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.