Odesláno úterý v 20:44 1 den Dobrý den, kdo ví, kdo měl problém s tím, že neustále chodí dopisy kvůli neplacení poplatků? Můj starý účet už dva roky neexistuje, mám teď nový, ale dopisy stále chodí na starý účet kvůli neplacení, ale já ten účet už nepoužívám, byl u Vodafonu, oni ten problém nedokázali vyřešit, řekli mi, ať napíšu na e-mail Vodafonu, napsal jsem, ale zatím nic. Super - - - Horovice
Odesláno před 21 hodinami21 hod Centrum péče @Ihor Pěkný den, podrobnosti vám sdělí operátoři na zákaznické lince 800 77 00 77, anebo osobně v některé z našich prodejen. Na jakou e-mailovou adresu jste zprávu odeslal? Veronika Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod Autor Napsal jsem na podporu, ale vůbec mi nepomohli, už jsem tam byl asi 10krát a nic se neděje, z tohoto účtu mi neustále chodí zprávy, že mám zaplatit na číslo účtu 41543822.Co to za nesmysly to říkají, že mi pomůžete, a vy mi říkáte, že mi pomůžou lidi z Vodafonu, ale nikdo to nerozhoduje. Super - - - Horovice
Odesláno před 8 hodinami8 hod @Ihor zde vám s tím nikdo nepomůže, toto je jen fórum Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.