Odesláno před 6 hodinami6 hod Zdar lidi,netušíte zda jde přes apku Můj Vodafone zrušit VTV?Nebo musím přes formulář,nebo na linku zavolat,že chci tv zrušit?A zda je také 30 denní výpovědní lhůta?Bohužel konkurence po přidání dalších stanic má lepší nabídku a dvb-C nemám možnost,tak o tv od Vodafonu už nemám zájem.Dikec za info.Mám All in one. Bez kabelu Naplno 5G Super ALLinONE Vodafone TV Premium Kostelní Hlavno
Odesláno před 6 hodinami6 hod Balíček ALLinOne by šel zrušit i v Můj Vodafone+ app nebo ve webové samoobsluze. Ale kompletně zrušit službu TV jako takovou půjde zřejmě pouze po telefonu/na pobočce/v kiosku apod. Zajímavější cena u Vodafone by ten případný odchod nezměnila? Leccos lze i diskuzovat s pracovníky Vodafone. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Autor Již jsem v minulosti menší slevu dostal,ale jak jsem psal,konkurence má teď větší nabídku stanic a VTV je pro mě už zbytečná… Bez kabelu Naplno 5G Super ALLinONE Vodafone TV Premium Kostelní Hlavno
Odesláno před 6 hodinami6 hod To chápu.Ono nic není ztraceno. K Vodafone se lze vrátit i kdykoliv v budoucnu.Zkusit tedy ty výše uvedené cesty na úspěšné zrušení smlouvy s TV. Něco možná lze najít i tady https://www.vodafone.cz/odchod/ Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Autor Díky moc za infa!😊🤝👍 Bez kabelu Naplno 5G Super ALLinONE Vodafone TV Premium Kostelní Hlavno
Odesláno před 4 hodinami4 hod Před hodinou, Sksman napsal:Již jsem v minulosti menší slevu dostal,ale jak jsem psal,konkurence má teď větší nabídku stanic a VTV je pro mě už zbytečná…Zdravím, taky mám All jako vy, můžete tedy doporučit kam a za lepší nabídkou?🤔 Děkuji a přeji hezký den. Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod @brunilda74 Jak kam? Podívej se ke konkurenci a podle nabídky programů se rozhodni sám. Jde ti o snížení ceny od VF? Podej výpověď a uvidíš co se bude dít... 😉 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 3 hodinami3 hod Jsem našel na retenčních stránkách Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu XL Extra, Super One Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 2 hodinami2 hod Cena příjemná.To má někdo v Samošce nějakou nabídku, kterou si sám aktivuje? Nebo to je z pohledu operátora Vodafone? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Je to stránka s retenčními tarify a ne není to moje retence Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu XL Extra, Super One Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.