Odesláno pondělí v 18:09 1 den Zdravim,Mame doma dsl 250down 50up a jako router mame uplne stary o2 smartbox ten prvni generace a jeste za tim mam Ubiquiti udm-SE a problem je ze to je double NAT a do udm mi jde 10.0.1.15 a ne public ip takze bych chtel pouzit VMG4005-B60A od cetinu ktery jsem koupil na aukru , (chci ho vymenit za ten o2 smartbox) jako bridge ale uz jsem to zkousel ale do toho VMG4005-B60A se mi proste nedá prihlasit takze to nemohu překonfugurovat na bridge nevite jak to nekdo udelat ? Diky Premium DSL - Základní - Proboštov
Odesláno pondělí v 18:33 1 den protože už to je VDSL bridge modem s podporou spojení dvou linek VDSL (bondingu) Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno pondělí v 19:29 1 den Autor a jak to teda udelat ? abych se toho zbavil toho o2 smartbox chtel bych tu verejnou ip kterou mam zaplacenou Premium DSL - Základní - Proboštov
Odesláno pondělí v 20:18 1 den Přímo na na stránkách Zyxel a v diskuzích se píše že daný modem/bonding Vám musí povolit operátor a to Vodafone neudělá, protože to zatím nepodporuje Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 06:291 den Řešení Pokzd je to skutecne modem od CETINu ve verzi B60B (ktery je mimochodem neprodejny), tak ten zadnou uzivatelsky pristupnou administraci nema. Proste ho zapojte a cekejte, jestli se chyti (kontrolka linky 1 by mela trvale svitit). Pak na routeru nastavte WAN: PPPoE (jmeno/heslo libovolne), VLAN 848.Funguje i na jednoparove lince/sluzbe (tedy bonding neni potreba).Pokud se nechyti, tak ho CETIN zablokoval pro nepouzivani/nevraceni. Upraveno včera v 06:301 den uživatelem zajdee - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno před 19 hodinami19 hod Autor Zajdee moc vam dekuji nastavil jsem v unifi ten 848 a dal pppoe vf/vf a uz mi to funguje jako modem i bez bondingu jen na jeden pár. Díky Moc!před 12 hodinami, zajdee napsal:Pokzd je to skutecne modem od CETINu ve verzi B60B (ktery je mimochodem neprodejny), tak ten zadnou uzivatelsky pristupnou administraci nema. Proste ho zapojte a cekejte, jestli se chyti (kontrolka linky 1 by mela trvale svitit). Pak na routeru nastavte WAN: PPPoE (jmeno/heslo libovolne), VLAN 848.Funguje i na jednoparove lince/sluzbe (tedy bonding neni potreba).Pokud se nechyti, tak ho CETIN zablokoval pro nepouzivani/nevraceni.jeste jeden dotaz nakonec jsem zjistil ze tu public ip nemam ale koupim si ji a zajima me jestli je teda automaticky nastavenej na bridge a kdyz mi to vodafone udela tak jestli mi to ten cetin modem posle dal ? Premium DSL - Základní - Proboštov
Odesláno před 17 hodinami17 hod U DSL to funguje jinak. Ten DSL modem je bridge (mezi DSL linkou a Ethernetem).PPPoE ma IP adresu primo na tom PPP rozhrani, takze az si u VF objednate sluzbu verejne IP a oni ji aktivuji, bude stacit odpojit a pripojit PPPoE v konfiguraci routeru, a PPP rozhranj najednou dostane verejnou IP.Na strane zakaznika ani DSL modemu se tedy nic nemeni. Staci pockat a odpojit/pripojit. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.