Odesláno před 5 hodinami5 hod Momentálně mám výpadek a chtěl jsem to ověřit na https://www.vodafone.cz/vypadky/ Jenže nelze zadat adresu, nenapovídají se přesné adresy během psaní. Vyzkoušeno z více zařízení. Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Tohle hlásí konzole: pece/api/gw/ocp-ruian/gam/geographicAddress?.fullText=litev&.fuzzy=false:1 - Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error)Tedy těch chyb tam je víc, ale tahle se týká hledání adresy 🤣 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor Bezva, děkuji 😃 Nakonec jsem alespoň v Můj Vodafone služby zjistil, že evidují výpadek. Jenže tam to zase neuvádí do kdy. Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Aspoň jsem zjistil že nejsem jediný když to nejde nikde ověřit na vodafon + hlásí bez výpadku 😅 Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ostrava
Odesláno před 4 hodinami4 hod Centrum péče Řešení Podle všeho už je hledání výpadků na konkrétní adrese funkční :) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.