January 19Jan 19 Momentálně mám výpadek a chtěl jsem to ověřit na https://www.vodafone.cz/vypadky/ Jenže nelze zadat adresu, nenapovídají se přesné adresy během psaní. Vyzkoušeno z více zařízení. Super - - Compal CH7465 Praha
January 19Jan 19 Tohle hlásí konzole: pece/api/gw/ocp-ruian/gam/geographicAddress?.fullText=litev&.fuzzy=false:1 - Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error)Tedy těch chyb tam je víc, ale tahle se týká hledání adresy 🤣 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
January 19Jan 19 Author Bezva, děkuji 😃 Nakonec jsem alespoň v Můj Vodafone služby zjistil, že evidují výpadek. Jenže tam to zase neuvádí do kdy. Super - - Compal CH7465 Praha
January 19Jan 19 Aspoň jsem zjistil že nejsem jediný když to nejde nikde ověřit na vodafon + hlásí bez výpadku 😅 Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ostrava
January 19Jan 19 Care Centre Solution Podle všeho už je hledání výpadků na konkrétní adrese funkční :) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice