Odesláno před 2 hodinami2 hod cau , chci si koupit novou TV, nejlepe nevyssi model Oled 48palcu Panasonic nebo LG , ma nekdo zkusenost s funkcnosti Vodafon TV na jejich os ?? Diky Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem kotasek Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod Také záleží co za TV u Vodafone máte. Pokud DVB-C potom není problém Panasonic i s Fire OS od Amazonu a CA modul. Aplikace na Fire OS není ani u T-Mobile, Oneplay a ani Vodafone TV. Já mám Panasonic s Fire OS, protože jsem hlavně požadoval kvůli HDR jas nad 2000 nitů, jinak bych se spokojil i s Android TV Philips či Sony. Dále záleží co na tom dalšího sledujete, já hlavně UHD Blu-Ray, Blu--Ray a DVD. Netflix a další služby kromě HBO Max, které mám v ceně nepoužívám. Samozřejmě tady se pohybujeme v ceně nad 55 000 korun. Vždy, ale berte to co využijete. A taky jestli hrajete hry, mám na rom hozený PS5 Pro a Xbox series X a hry jedou v herních režimech parádně , prakticky na PC kromě WoWka už nehraji. Jestli se dožiji ta za 6 let jdu do důchodu, to plánuji další Panasonic jsem spokojen. Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem Jenda055 Premium Super+ ALLinONE Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno před 45 minutami45 min Autor no mam CA modul i aplikaci , vse jede pres CA, cas od casu se na neco chci podivat zpetne, nyni ma plasmu Panasonic + Dune HD a androidem, chtel jsem ovladani TV stejne, no a kdyz je to nova TV tak jsem myslel , ze Dune HD nebudu potrebovat , nic dalsiho neporebuji, mozna Youtube Upraveno před 42 minutami 42 min uživatelem kotasek Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.