December 13, 2025Dec 13 Zdarec, od včerejška nejde Crime+Investigation.Přesněji jde/nejde. Večer pustím na TV v DVB-C, 10 sec. jede, pak se obraz zastaví, pak pouze tma, pak se zase rozjede a tak pořád dokola.Kvalita i signál 100%, ostatní kanály ve stejném muxu v pořádku. Myslel jsem si, že je možná nějaký problém, nechám do rána uležet. Ráno zkusím, pořád to samé.Teď to zkouším i na VF TV v PC a chová se to naprosto stejně. Chvilku jde, obraz se sekne, tma a zase se to rozjede. Nepoužitelné. - - - CA modul OVA
December 13, 2025Dec 13 Já mám výpadky také. Soused má telku od T-Mobile a od odpoledne střídavě vypadává a objeví se na pár minut hláška, že program nejde a ani jej není poté možné pustit zpětně. Tak asi někde chyby na distribuci... Premium Super+ ALLinONE Commscope Arris CM3500 Vsetín
December 14, 2025Dec 14 Author Proto jsem to tu psal, nemám možnost ověřit jinde, než VF (vlastně mám, ale tam zase C+I nenám). Ale včera večer už to bylo OK. - - - CA modul OVA
December 14, 2025Dec 14 no OK ale tem datový tok nic moc.Obraz se dost rozpadal . Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
December 14, 2025Dec 14 Author To je pravda, ten datový tok je celou dobu katastrofa. Jde to vidět i na tom logu někdy, je to jak z Minecraftu. Stejně tak jakákoliv trochu rychlejší scéna. Pochybuju, že to je takhle od zdroje. - - - CA modul OVA
December 15, 2025Dec 15 Author Tak pro změnu včera Viasat True Crime. Na DVB-C pořád dokola jede, tma, Video unavailable, zase jede, zase tma a tak dokola, náhodně.Preventívně to kontroluji teď i na VF TV a je to tam taky. - - - CA modul OVA
December 15, 2025Dec 15 Mě to teď (18:41) v DVBC funguje Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha