Odesláno včera v 00:441 den Zdravím všechny,mám obtíže s připojením se na FTP servery, když jsem k internetu připojený přes hotspot.Setkal jste se někdy někdo s podobnou obtíží?Zkusil jsem rozdílené FTP klienty (Nova, Cyberduck) i servery (Vedos, Active24).V počítači (macOS 26.0.1) jsem vypnul filtr/proxy (AdGuard) i Firewall.Telefon (iOS 26) jsem zkoušel zrestartovat.Když se připojím na wi-fi, která není hotspot, připojení začne fungovat.Děkuju za zprávu.Filip - Maxi - - Praha
Odesláno včera v 00:591 den já teda používám filezillu, ale to vypadá, že zase bude nějaká divná nekompatibilita s jabkem podobně jako tady https://www.techforum.cz/topic/63990-nektere-strankyaplikace-nefunguji/ 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 21 hodinami21 hod Obecně hotspot v iPhone je malý router s NATem, takže je potřeba si být jistý, že je aktivovaný pasivní režim. Ftp může být problémové z různých důvodů, nebylo by lepší už na něj zapomenout a použít třeba sftp? 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 5 hodinami5 hod Autor Používám FTP s TSL/SSL na portu 21 v pasivním režimu. S jinými způsoby jsem zase měl u Vedosu problém. - Maxi - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.