Odesláno před 5 hodinami5 hod Dobrý deň,chcel by som sa poinformovať, či pravidelné kratké výpadky su nejakým štandardom, alebo je problém niekde u mňa. Mám pevný internet po koaxiále v byte v Prahe. Vždy som mal problém s nejakými krátkymi výpadkami, no až po upgrade sieťových prvkov to mám pekne v grafe - v prílohe. Je to za posledných 24 hodín. Žlté miesta korešpondujú s časom, kedy dôjde k výpadku. Ide skutočne o pár sekundové výpadky, no je to dosť otravné, keďže sa to opakuje dosť často. Mám ten "skvelý" Compal router, do ktorého sa nejde poriadne ani prihlásiť, pretože vždy chyba "Služba byla zřejmě přerušena, je dočasně nedostupná nebo nastala chyba při přenosu dat." . No jeden z 10 pokusov však výjde :) Pridávam diagnostické data. Viete mi niekto poradiť? V minulosti som to už raz riešil aj s Vodafonom, ale vraj je všetko v poriadku. Tak hovorím, neviem, či je to bug alebo feature... Ďakujem. Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Ja mam stejny problem .Uz to resim Vodafone. Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor A dospelo sa k nejakemu zaveru, alebo zatial nie? Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Zatim nic budou volat. Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno před 4 hodinami4 hod hlavně by to chtělo vyměnit ten historickej compal aspoň za station 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod @Marian G. Tak jako tak tě výměna bude čekat, zavolej si tam, dostaneš nový a už se nemusíš dál trápit. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 4 hodinami4 hod Diagnostická data z modemu vypadají celkem v pořádku, ale nejsou kompletní, v tabulce downstream chybí poslední sloupeček s chybovostí – Post RS chybyA k tomu je ještě potřeba informace o tom kdy byl modem naposled restartován, to najdeš záložce administrace/informace, řádek Doba běhu systému. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 3 hodinami3 hod Autor Ospravedlňujem sa, nejak som prehliadol, že je tam ešte pár ďalších stĺpčekov. Pridavam v prílohe. Aktuálne je necelých 6 dní po reštarte. Avšak nemám problém, aby sa reštartom tieto výpadky zlepšili.Že sa compal už nepoužíva, tak to som nevedel. Myslím, že cca pred rokom a pol mi ho menili za nový.Ďakujem za rady. Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem Marian G. Super - - Compal CH7465 Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod tam je obrovská chybovost . tu jsem dlouho neviděl Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod compal se používá pořád, ale ne vždycky to funguje dobře, když síť je na docsis 3.1 a compal na docsis 3.0 🤔 v první řadě to chce vyměnit za station a třeba se to tim vyřeší 😮 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.