Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nektere stranky/aplikace nefunguji

Doporučené odpovědi

Odesláno

Uz nekolik mesicu resim velice podivne chovani svoji wifi u modemu EURO DOCSIS® 3.1 WIFI EMTA.

Pokud jsem k ni pripojeny napr. pres tablet (Ipad mini s iPadOs 26) nebo telefon (Iphone 15 s iOs 26) a otevru si aplikaci Headspace ci mobilni bankovnictvi od Fio ci KB, na 90% se mi zobrazi chyba, ze k serveru se neni mozne pripojit. Pokud pouziju prohlizec (Safari), situace je stejna. Pokud vezmu usb-c dock, pripojim jej k telefonu nebo tabletu a zapojim pres ethernet primo do routeru, vse funguje jak ma. Stejne tak vse dobre funguje i kdyz pouzivam pouze mobilni data. Na notebooku (Macbook air) je to stejne, nicmene "trochu funkcnejsi" a selhava treba jen kazdy desaty request a nekdy to funguje uplne bez problemu. Pokud se to podari reprodukovat, tak v Chrome developer tools vidim v zalozce network chybu "ERROR CONNECTION REFUSED"

Vsechna zarizeni jsem jiz restartoval, uvedl do tovarniho nastaveni, zkousel rozdelit na 2.4 a 5Ghz site a nastavit manualne wifi kanal, ktery byl dle wifi radaru nejmene pouzivany, presto je internet stale nestabilni.

Otazka 0: Stalo se vam nekdy neco podobneho? Tady tusim nekdo resil neco podobneho.

Otazka 1: Co by jste na mem miste vyzkouseli dal? Napada vas nejake reseni, ktere by udelalo trace route requestu co chodi mezi tou appkou Headspace a jejimy servery?
Otazka 2: Lze nejak pozadat Vodafone o vymenu routeru?

• Basic
  • Basic
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

v nastavení wifi sítě na ios je možnost "soukromá wi-fi adresa", co to zkusit vypnout? 🤔

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Dekuji za tip, to me nenapadlo vyzkouset, ale bohuzel to situaci nezlepsilo.

Vcera rano vse fungovalo, ale dnes se opet pres wi-fi nepripojim k internetovemu bankovnictvi ci meditacni aplikaci (coz me dost vyhazuje ze zenu)

Tusim ze je defektni router, nicmene ten nelze vymenit, dokud to bude takto "napul" funkcni. Bylo mi doporuceno, si priplatit za ten drazsi, stojici okolo 100 Kc mesicne, tak jsem jej objednal a zitra zkusim zarizeni vymenit. Pokud to nepomuze, tak budu muset zrejme prejit k jinemu poskytovateli internetu...

• Basic
  • Basic
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

A ten reset modemu nic, nepomohl?

A co v mobilu reset síťových nastavení?

Android na wifi zkusit nelze, zda ten fungovat bude?

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Dekuji za vase navrhy

@Slamb Ty dve zarizeni se mi jako dlouhodobe reseni nelibi, ale je pravda ze bych na nich mohl otestovat funkcnost te wifi - dobry napad

@Technikus V siti mam jeste raspberry server s linuxem, ktery funguje perfektne, nicmene ten je do routeru zapojeny pres kabel. Android bohuzel nemam, maximalne bych jeste mohl zkusit wifi na Kindlu ;-)

Dnes nakonec dorazil wifi 6 router od Vodafone a po jeho zapojeni jiz vse funguje spravne, byt tedy ted platim vyssi pronajem (100 Kc mesicne). Teoreticky bych mohl udelat downgrade na puvodni, levnejsi jednotku, ale uz se mi to nechce resit a jsem rad ze jsem rad!

• Basic
  • Basic
  • -
  • -
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 1

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague