Odesláno úterý v 08:28 4 dny Po nedávné změně užvatelského rozhraní na settopboxu Vodafone TV 3 mi lineární televize funguje vždy jen asi deset vteřin; pak se zobrazí černá obrazovka a chyba SAV1851.Ze zpětného přehrávání si mohu vybrat pořad, ale ten nejde přehrát, opět s chybou SAV1851.Settopbox je normálně připojený k internetu, v tom chyba být nemůže. Všechny ostatní aplikace (YouTube, OnePlay) normálně fungují. I ostatní zařízení připojená ke stejné WiFi síti (notebook, mobil) normálně fungují.Reset do továrního nastavení nepomohl. Operátorka na infolince radí výměnu settoboxu. Já si nemyslím, že by to mohlo pomoct - nový settopbox bude mít opět stejně chybný firmware.Mohu v této situaci bez sankcí vypovědět službu Vodafone TV? Start Basic Základní Vodafone TV 3 box Praha
Odesláno úterý v 09:26 4 dny Určitě bych souhlasil s výměnou stb. Mohlo se tam při té aktualizaci něco pokazit a jestli ti nepomůže nové stáhnutí aktualizace tak výměnu aby technik byl u zapojení a vyzkoušení jestli to bude dělat i u nového kusu. Já měnil kdysi tři kusy než byl pak klid a funkčnost.A výpověď? Tu dát můžeš kdykoliv, ale jestli máš smlouvu na slevu na časové období tak to budeš muset doplatit jestli to vypovíš před dobou ukončení. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno úterý v 13:52 4 dny Vypovědět smlouvu na televizní služby samozřejmě můžeš kdykoliv, tam se nic na dobu určitou neuzavírá, ale jako důvod si myslím že je to opravdu malichernost, pokud ten problém opravdu souvisí s aktualizací firmwaru, tak by měla výměna set-top boxu pomoct a problém bude vyřešen, protože nikdo další si na takovou chybu tady nestěžoval, takže je evidentní že se nejedná o plošný problém, ale o ojedinělou chybu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.