Odesláno 11. října11. říj Dobrý den.Vyměnil jsem TV Philips za TV LG.Mám od Vodafone internet a tím páden i základní TV nabídku (tedy asi to co je volně i na DVB-T2).V TV Philips jsem chytil volně CNN Prima News ale LG TV našla jen kódovaný program na 538000.Co dělám špatně? Basic Red Maxi Základní - Teplice
Odesláno 11. října11. říj @KEMA TV start se řeší zde k Koax internetu https://www.techforum.cz/topic/63857-tv-start/page/2/ Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 11. října11. říj Řešení Všechny kanály vysílané v DVB-T v síti Vodafone jsou nekódované, konkrétně CNN prima News vysílá na frekvenci 506 MHz,na 538 MHz vysílá také CNN prima News, ale v DVB-C kde už je kódovaná.Takže máš naladěné nesprávné pásmo, musíš to ladit jako anténa, ne jako kabel, pokud to má tvůj nový televizor taky takhle rozdělené. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. října11. říj Autor To je ono.Díky.Naladil jsem "Anténu" a už je to OK.:-) Basic Red Maxi Základní - Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.