Odesláno 11. října 2025 11. říj Dobrý den.Vyměnil jsem TV Philips za TV LG.Mám od Vodafone internet a tím páden i základní TV nabídku (tedy asi to co je volně i na DVB-T2).V TV Philips jsem chytil volně CNN Prima News ale LG TV našla jen kódovaný program na 538000.Co dělám špatně? Basic Red Maxi Základní - Teplice
Odesláno 11. října 2025 11. říj @KEMA TV start se řeší zde k Koax internetu https://www.techforum.cz/topic/63857-tv-start/page/2/ Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 11. října 2025 11. říj Řešení Všechny kanály vysílané v DVB-T v síti Vodafone jsou nekódované, konkrétně CNN prima News vysílá na frekvenci 506 MHz,na 538 MHz vysílá také CNN prima News, ale v DVB-C kde už je kódovaná.Takže máš naladěné nesprávné pásmo, musíš to ladit jako anténa, ne jako kabel, pokud to má tvůj nový televizor taky takhle rozdělené. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 11. října 2025 11. říj Autor To je ono.Díky.Naladil jsem "Anténu" a už je to OK.:-) Basic Red Maxi Základní - Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.