Odesláno 1. října1. říj A co opacne? -poridit telefon na klasickou vekost... Nokia 230 je na dve... kupoval sem pouzite za par stovek... - - - CI O-va
Odesláno 1. října1. říj před 17 minutami, kotasek napsal:diky SIM funguje, stejne tam budu muset jit s nim...Jestli kamarád vychází jen v noci a když nikde nejsou lidi, tak to střihni nůžkama. Fakt to není žádný problém jestli si jen trošku manuálně zručný. 😉 Je to jen plast a do toho zlatého tě stříhat snad nenapadne. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 1. října1. říj Postup výměny SIM karty Oskarta:Získejte novou SIM kartu: u operátora nebo ve Vodafone prodejně. Získejte heslo: pro samoobsluhu na moje.oskarta.cz. Aktivujte novou SIM kartu: dle pokynů operátora (např. vložením do telefonu a odesláním SMS). Vložte novou SIM kartu: do svého telefonu.Zadejte PIN kód: (pokud jej máte nastavený) a vyčkejte na aktivaci. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 1. října1. říj @kautskym četl si dotaz? nepotřebuje měnit kartu, chce jí jen zmenšit. A to se dá i jen střihnout.A když píše, že nechce se nikde registrovat tak asi nebude mít samoobsluhu, nemyslíš? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 1. října1. říj @dad18 kdyby se střihla SIM blbě 😜 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 1. října1. říj @kautskym No vidíš, já měl jako mladej dílny ve škole, lepil a vystřihoval jsem si hrady z ABC takže bych si i na tu kartu troufnul. 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 1. října1. říj Autor před 39 minutami, pan Novak napsal:A co opacne? -poridit telefon na klasickou vekost... Nokia 230 je na dve... kupoval sem pouzite za par stovek...jo to by byl ideal, ale asi se uz neprodava, nasel jsem sice neco na alegru , ale k nim nemam moc duveru, před 32 minutami, dad18 napsal:Jestli kamarád vychází jen v noci a když nikde nejsou lidi, tak to střihni nůžkama. Fakt to není žádný problém jestli si jen trošku manuálně zručný. 😉 Je to jen plast a do toho zlatého tě stříhat snad nenapadne.to by myslim taky nebyl problem, jen , ze mi ta na sim co mam v Samsungu S20FE pripadala tenšípřed 13 minutami, dad18 napsal:@kautskym No vidíš, já měl jako mladej dílny ve škole, lepil a vystřihoval jsem si hrady z ABC takže bych si i na tu kartu troufnul. 😀to ja taky 😁, a zivil jsem se opravovanim Hifi techniky Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 1. října1. říj @kotasek Tloušťka plastu je pořád stejná. A ty obyč telefony si kupuju jednou za čas v Datartu kolem pětikila, a je v tom i dvě stovky kredit od růžového. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 1. října1. říj před 1 hodinou, dad18 napsal:@kautskym No vidíš, já měl jako mladej dílny ve škole, lepil a vystřihoval jsem si hrady z ABC takže bych si i na tu kartu troufnul. 😀OT: Děkuji za vzpomínky. To už je dávno. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 1. října1. říj Složitě? Já použil jen to, co píše Vdf. Můj navod to nebyl :-)Já z toho pochopil, že chce vyměnit a ne zmenšit. Zmenšení by měli udělat kdekoliv, je to jen o konkrétních lidech na pobočce.před 3 hodinami, dad18 napsal:Neblázni @Komár , radit takhle složitě. Co si pamatuju tak na prodejně mají kleště kde ti to cvaknout na počkání. A nebo se to dá i doma upravit nůžkama.Proč by měl měnit kartu když funguje a chce jí jen zmenšit? V dnešní době si lidi fakt už nedokážou sami poradit... Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.