Odesláno 21. září21. zář Tak eSim nastupuje určitě, proti tomu nic moc nemám pokud bude i SIM k tomu (imo nejlepší kombo), ale víš... pointa moje je asi ta, že... nechci ve všem spolíhat na internet kterej má svoje limity... a nechci za víc peněz míň muziky když vidím že ty firmy na to prachy i know how mají ale schválně stagnují a šetří, takže princip. Ale chápu, že v dnešním hyperkapitalismu avatar světě jsem staromodni anomalie... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 21. září21. zář ...spravne pochyby, -nestaci viz obrazky ↓↓↓před 4 hodinami, Slamb napsal:jako náhrada za dálkový ovládání snad stačí bluetooth-no ja si nestezuju...(ale je fakt , ze sem vyzkousel vicero a az ted je pohodlno..)před 4 hodinami, Ivo2003 napsal:Plně funkční infraport nejspíše ani žádný Android nikdy neměl..Tak treba ja (ale jo asi nas moc nebude) IR pouzivam, mam vlozeno na prvni "pracovni" obrazovce... a radia je taky skoda, a kdyby tak umeli DAB... -a jj do vlajek by fakt meli cpat vse co lze.. - - - CI O-va
Odesláno sobota v 02:31 3 dny Autor tak... už si hraju 🤭 až mě překvapilo, že to je vážně intuitivní, dost to připomíná některejma gestama android 🤔 a face id je hodně návyková věc 😮všechny google služby, který používám, fungujou dobře, kontakty, email, chat 🤔 šlo to tak hladce, že ani nevim, jak se to povedlo 🤔ovšem je tu jeden naprosto totálně zásadní a nejspíš neřešitelnej problém 🙄 na ios nefunguje adguard a ani adguard pro 🤦♂️v chromu vůbec, v safari by to prej fungovat mělo, ale první, co tam na mě vyskočilo, byl cookies dialog na googlu 🤦♂️tak já nevim... jestli to skončí na tomhle 🤐 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno sobota v 07:24 3 dny @Slamb AdGuard funguje úplně normálně – stačí ho nainstalovat z App Store (https://apps.apple.com/us/app/adguard-adblock-privacy/id1047223162), spustit aplikaci a nastavit si blocklisty.Pak už jen zbývá povolit rozšíření AdGuard pro Safari v nastavení Safari v Settings → Apps → Safari – viz https://adguard.com/kb/adguard-for-ios/web-extension/#how-to-enable-adguards-safari-web-extensionAdGuard na iOS funguje ve dvou režimech – standardní content‑blocker pro Safari (základní funkčnost) a v plném režimu (tj. content‑blocker + rozšíření). U Pro je postup stejný. Premium - - - -
Odesláno sobota v 16:04 2 dny Autor mám dokonce adguard pro, všechno povolený, ale přesto třeba na googlu obtěžuje cookies dialog 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno sobota v 16:16 2 dny @Slamb Teď jsem to zkusil, neblokuje to ani na desktopu ve Firefoxu uBlock s vším ze seznamu Annoyances. Takže to není problém AdGuardu, ale současného stavu těch seznamů – asi bude třeba, aby někdo udělal update (Google používá dynamicky generovaná ID atd.). Premium - - - -
Odesláno sobota v 16:18 2 dny Autor na androidu i na kompu s windows to funguje dobře 😔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno sobota v 16:24 2 dny @SlambZkuste to z privátního okna ve Windows, teď jsem to zkoušel a nefunguje. Nebo vám to blokuje něco jiného než samotný list. Premium - - - -
Odesláno sobota v 18:09 2 dny Autor v anonymním okně na kompu i na androidu to normálně blokuje a nic jinýho tu nemám 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.