Odesláno včera v 13:031 den Autor Vulva psal, že to funguje a navíc jsem našel článek, kde to také potvrzují, https://myego.cz/item/jak-volat-v-zahranici-zcela-zdarma-ze-sveho-ceskeho-cislaJeště mě napadlo asi jako nejsnazší varianta, tak místo LTE routeru, tak použít jiný mobilní telefon, tam vložit místní datovou sim kartu a z něj udělat hotspot.Bere se to stále jako WIFI volání? Když mám zapnuté WIFI volání, tak se mi na iPhonu u názvu sítě Vodafone zobrazí nápis "WIFI", ale pokud jsem připojený přes hotspot z jiného telefonu, tak se tam zobrazí jen ty dva spojené kroužky, tj. jako hotspot. Upraveno včera v 13:051 den uživatelem Honza21519 -, Basic Fibre, Ultra Fibre, Premium DSL, Bez kabelu Naplno 4G Basic+ Sport Vodafone Gigacube Plzen
Odesláno včera v 13:201 den @Honza21519 funguje to přes wifi volání, pokud budete na wifi s mobilním telefonem a bude funkce WiFi volání zapnuta voláte jako v ČR, pokud na WiFi nebudete připojen budete tedy platit ceny za roaming v Thajskuhttps://www.vodafone.cz/wifivolani/Co je přesně VoLTE?Technologie umožňující hlasové hovory přes 4G LTE síť. Díky tomu, že LTE síť je velmi moderní, probíhají hovory ve vysoké kvalitě a s redukcí šumuhttps://www.vodafone.cz/volte/ Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 19:261 den Přes LTE se zdarma volá kdekoliv, Vodafone je jedno jestli ta data proudí přes wi-fi nebo přes LTE, potřebuje prostě nějaká data. Tady klidně levná data od místního operátora. Do Česka poté člověk volá za 0 Kč. Vyzkoušeno a 100% to funguje Upraveno včera v 19:281 den uživatelem Vulva Ultra Fibre Premium Základní - localhost
Odesláno včera v 20:041 den @Vulva ale @Honza21519 myslel přes VoLTE Vodafone cz což by platil v Thajsku Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 16 hodinami16 hod Autor Já jsem nic takového nemyslel, dokonce jsem poslal odkaz, kde je to také vysvětleno, že bych na to využil místní sim kartu.@kautskym Pres VoLTE se zdarma nevola mimo EU, musí být wifi voláníVčera jsem doma zkusil nastavit na mém telefonu jako operátora O2 a tím, že jsem vybral O2, tak mi zmizel signál.Odpojil jsem WIFI a v telefonu mám ještě eSIM od švýcarského Sunrise, v nastavení mobilních dat jsem zapnul - "povolit přepínání mobilních dat"Na iphonu když jsem potom stáhl horní roletku, kde se zobrazuje název operátora, tak se tam objevilo u mé SIM karty Vodafone - Přes mobilní data - Vodafone CZTakže tohle bude možná taky varianta, ještě před odletem zvolit ručně operátora O2. Upraveno před 16 hodinami 16 hod uživatelem Honza21519 -, Basic Fibre, Ultra Fibre, Premium DSL, Bez kabelu Naplno 4G Basic+ Sport Vodafone Gigacube Plzen
Odesláno před 14 hodinami14 hod Já teda nemám iphone, ale kamarádi, co ho mají, to všude (USA,Japonsko,Korea) řešili nákupem esim s daty a voláním ze SIM Vodafone přes wifi. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.