Odesláno před 22 hodinami22 hod Dobrý den, měl bych takový dotaz. Chystám se na 3 týdny do Thajska a chtěl bych i tam využívat své tel. číslo. Pokud budu například na hotelu připojený na WIFI, tak to nebude problém, ale mě by zajímalo, jestli by to fungovalo přes datovou síť místního operátora. Místního operátora například AIS bych nastavil jako výchozího pro data na iPhonu. Zároveň je potřeba v iPhonu povolit přepínání dat a na Vodafone sim kartě tako zapnout WIFI volání. VoLTE je povolen automaticky? Můžete mi k tomu někdo poradit, jestli to opravdu bude fungovat, respektive, jak zajistit, že hovor nepůjde přes mega drahý roaming. Vodafone je jediný operátor, který tohle volání v zahraničí podporuje. -, Basic Fibre, Ultra Fibre, Premium DSL, Bez kabelu Naplno 4G Basic+ Sport Vodafone Gigacube Plzen
Odesláno před 21 hodinami21 hod Jj, bude to fungovat. Doporučuji si navíc zvolit jako operátora pro českou SIM thajský DTAC, Vodafone s ním nemá roaming, takže 100% nebude schopen volat jinak než přes VoLTE a VoWifi :)https://www.vodafone.cz/roaming/thajsko/ Upraveno před 21 hodinami 21 hod uživatelem Vulva Ultra Fibre Premium Základní - localhost
Odesláno před 19 hodinami19 hod Autor Díky za info. Já jsem si všiml, že se snad DTAC a TRUE nějak spojili, ale asi se jedná jen o sdílenou síť, jinak fungují samostatně. -, Basic Fibre, Ultra Fibre, Premium DSL, Bez kabelu Naplno 4G Basic+ Sport Vodafone Gigacube Plzen
Odesláno před 19 hodinami19 hod Jj, patří to pod jednu entitu (TRUE), ale sítě jsou furt odlišně nazvané a Vodafone roaming s DTAC částí nemá Ultra Fibre Premium Základní - localhost
Odesláno před 15 hodinami15 hod Stačí režim letadlo a zapnout wifi. Žádného operátora volit nemusí. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 13 hodinami13 hod Režim letadlo je nesmysl, když chce používat thajskou datovou SIM pro volání na CZ čísle zdarma ;) Ultra Fibre Premium Základní - localhost
Odesláno před 12 hodinami12 hod Autor Ještě by mě zajímalo, kdybych byl například ve Švýcarsku, tam má Vodafone všechny 3 operátory jako partnery.Nelze to řešit tak, že bych jen přes operátora zakázal roaming? Volání přes WIFI/VoLTE se snad nebere jako roaming ne? To se tváří, jako kdybych volal z ČR. -, Basic Fibre, Ultra Fibre, Premium DSL, Bez kabelu Naplno 4G Basic+ Sport Vodafone Gigacube Plzen
Odesláno před 8 hodinami8 hod Protože s Wi-Fi voláním voláte i v zahraničí tak, jako byste byli v ČR, doporučujeme telefonní čísla vždy vytáčet v mezinárodním formátu. Na česká čísla se s Wi-Fi voláním dovoláte i bez předvolby +420. Pro využití Wi-Fi volání nepotřebujete mít aktivní roaming Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.