Odesláno pátek v 10:05 1 den Dobrý den,chtěl jsem se zeptat, jak se přihlásím do Můj Vodafone, když jsem v zahraničí a mam vypnutý roaming (nechodí mi SMS…) Jde se nějak vyhnout dvoufázovému ověření? - Super+ - - Plzeň
Odesláno pátek v 10:22 1 den Zkus se podívat do nastavení svého telefonu zda nepodporuje funkci VoWifi, tedy volání přes wi-fi, potom by ti ta SMS mohla přijít, pokud telefon tuto funkci podporuje a bude zapnutá. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pátek v 10:50 1 den Autor Jde to spustit na iPhonu, ale na Androidu to nejde - Super+ - - Plzeň
Odesláno pátek v 11:53 1 den Pokud funkci VoWifi nelze využít, například zkusit přehodit SIM kartu do druhého telefonu kde tahle funkce funguje, tak nezbývá než postupovat podle tohoto návodu:https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/prihlasovani-e-mailem/nemuzu-pouzit-dvoufazove-overeni/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.