Odesláno sobota v 05:49 2 dny Jde vám někomu aktivovat?Ve Vodafone samoobsluze mi sice svítí nabídka na 30GB dat zdarma (letní akce), ale při kliknutí to nejde aktivovat. Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno sobota v 06:30 2 dny Mám 7 čísel. U dvou neomezených letní akce jde zapnout u omezeného s 1GB dat 30GB šlo zapnout, ale u dalších čtyřech to nejde. Prý protože mám starý tarif Red Basic a ten už není v ceníku. Upraveno sobota v 06:32 2 dny uživatelem hanes03 Super+ Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Odesláno sobota v 06:33 2 dny Autor Řešení Já teď volal na Vodafone a řekli mi, že mají na jejich straně chybu a výpadek. Zkouším to už celý týden aktivovat na třech číslech. Mám nové tarify nastavené asi 2 měsíce (Red Basic lite). V samoobsluze na mě pořád svítí lákadlo "dárek pro vás", ale nic to nedělá.Po věčnosti na infolince mi řekli, že mi zadají požadavek na jedno číslo a další si mám zavolat zase třeba odpoledne. Prej to najednou na všech číslech udělat nejde.Tak druhé volání na infolinku a už to mám nastaveno na všech číslech, včetně předplacenky. Upraveno sobota v 06:35 2 dny uživatelem Zlaťák Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno sobota v 18:21 1 den @Zlaťák já to dnes zkoušel a vše funguje v pořádku Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno sobota v 19:28 1 den Autor @kautskym Pokud jsi to zkoušel až odpoledne/večer, tak už je to možné. Ráno a dopoledne mi tvrdili, že mají nějaký výpadek systému, že se to nepropisuje,...I když slovo "nepropisuje" mi připadá u Vodafonu jako zaříkadlo. Tvrdili mi, že by to do odpoledne měli spravit. Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno včera v 13:091 den No já měl teď taky "zážitek" 😊 Chci si aktivovat akci v mobilní aplikaci a na koci to chce potvrdit změny, OK.Jenže to chce heslo, pro potvrzení. A když jsem zadal jakékoliv co má společného s VDF tak bylo špatné. Až přes webové rozhraní to žádné heslo nechtělo a povedlo se. Jen jsem musel opisovat ten otravnej kód z SMS. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno včera v 13:491 den V aplikaci to chce heslo pro přihlášení do muj Vodafone Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 22 hodinami22 hod Bylo chybné :( Nejdřív jsem automaticky zadával jako kdysi admin heslo, ale né. Pak mi došlo, že to může být to jak píšeš a taky né.Ještě jsem se podíval na uložená hesla jestli to píšu správně a nejsem deb.. ale vše OK :( Až na webu to šlo.Ale problém obejit, takže OK. Jen info pro další, kdyby měli to samé. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno před 8 hodinami8 hod Tak potvrzuji i u tarifu Red Basic šlo aktivovat. Super+ Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.