Odesláno 28. června28. čvn Jde vám někomu aktivovat?Ve Vodafone samoobsluze mi sice svítí nabídka na 30GB dat zdarma (letní akce), ale při kliknutí to nejde aktivovat. Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 28. června28. čvn Mám 7 čísel. U dvou neomezených letní akce jde zapnout u omezeného s 1GB dat 30GB šlo zapnout, ale u dalších čtyřech to nejde. Prý protože mám starý tarif Red Basic a ten už není v ceníku. Upraveno 28. června28. čvn uživatelem hanes03 Super+ Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Odesláno 28. června28. čvn Autor Řešení Já teď volal na Vodafone a řekli mi, že mají na jejich straně chybu a výpadek. Zkouším to už celý týden aktivovat na třech číslech. Mám nové tarify nastavené asi 2 měsíce (Red Basic lite). V samoobsluze na mě pořád svítí lákadlo "dárek pro vás", ale nic to nedělá.Po věčnosti na infolince mi řekli, že mi zadají požadavek na jedno číslo a další si mám zavolat zase třeba odpoledne. Prej to najednou na všech číslech udělat nejde.Tak druhé volání na infolinku a už to mám nastaveno na všech číslech, včetně předplacenky. Upraveno 28. června28. čvn uživatelem Zlaťák Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 28. června28. čvn @Zlaťák já to dnes zkoušel a vše funguje v pořádku Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 28. června28. čvn Autor @kautskym Pokud jsi to zkoušel až odpoledne/večer, tak už je to možné. Ráno a dopoledne mi tvrdili, že mají nějaký výpadek systému, že se to nepropisuje,...I když slovo "nepropisuje" mi připadá u Vodafonu jako zaříkadlo. Tvrdili mi, že by to do odpoledne měli spravit. Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 29. června29. čvn No já měl teď taky "zážitek" 😊 Chci si aktivovat akci v mobilní aplikaci a na koci to chce potvrdit změny, OK.Jenže to chce heslo, pro potvrzení. A když jsem zadal jakékoliv co má společného s VDF tak bylo špatné. Až přes webové rozhraní to žádné heslo nechtělo a povedlo se. Jen jsem musel opisovat ten otravnej kód z SMS. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 29. června29. čvn V aplikaci to chce heslo pro přihlášení do muj Vodafone Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 29. června29. čvn Bylo chybné :( Nejdřív jsem automaticky zadával jako kdysi admin heslo, ale né. Pak mi došlo, že to může být to jak píšeš a taky né.Ještě jsem se podíval na uložená hesla jestli to píšu správně a nejsem deb.. ale vše OK :( Až na webu to šlo.Ale problém obejit, takže OK. Jen info pro další, kdyby měli to samé. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 30. června30. čvn Tak potvrzuji i u tarifu Red Basic šlo aktivovat. Super+ Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.