Odesláno 18. června18. čvn Rozkliknu si uživatele, vidím jeho historii příspěvků, ale ať kliknu na cokoliv, ten konkrétní mě nehodí na onen příspěvek v tématu.Např. kliknu na jednotlivý příspěvek, respektive i vidím vlevo v rohu při najetí odkaz, ale když kliknu, hodí mě to totálně někam jinam, ne na onen příspěvek.Klikám na totoa hodí mě to semVám to jede? Upraveno 18. června18. čvn uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 18. června18. čvn Autor Zase si mám pročistit Chrome, co? Čas u příspěvků mi už funguje nějakou dobu, tak se mi objevil další problém? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 18. června18. čvn No když klikneš přímo na ten název - Vodafone 5G+ (SA) tak tě to hodí přímo na ten příspěvek. když klikneš mimo tak mě to taky hodí na tu mapu. A dělá to u víc příspěvků...Vlastně od pátého příspěvku už to háže jinam když neklikneš přímo na název. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 18. června18. čvn Autor Super, že aspoň něco není chybně jen na mé straně. 😁Tak se přišlo na to, kde je chyba a řeší se to? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.