Odesláno pondělí v 13:50 5 dní Hlavně si neplést jednotky, tedy například kilobajty kB a kilobity kb, pak to dost zkresluje výsledný problém. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 13:53 5 dní Autor nejen to i na různých herních serverech, ale když zapnu VPN tak to běží normálně Bez kabelu Naplno 5G Basic - Huawei B2368-66 Mičovice
Odesláno pondělí v 14:02 5 dní herní server je na hraní her, tam se žádný stahovací rekordy čekat nedají, tam se očekává nízkej datovej tok, ale za to vytrvalej 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno pondělí v 14:11 5 dní Autor no prostě shrnutí je že mám pomalé stahování (jen na něčem většinou .exe soubory) a např.: Minecraft ale když zapnu VPN tak to běží jak má, ptal sem se chatgpt a řeklo mi to že to bude nejspíš chyba u ISP Bez kabelu Naplno 5G Basic - Huawei B2368-66 Mičovice
Odesláno pondělí v 14:24 5 dní chatgpt někdy kecá, občas je třeba trochu pogooglit, aby se mu rozstvítilo 😀rychlost přenosu je daná nejpomalejším úsekem cesty mezi počítačem a serverem, přes vpn to nejspíš leze někudy jinudy 🤔minecraft instalátor se mi stáhnul okamžitě, offline instalátor s celou hrou sem nenašel - Red Basic+ - - Praha
Odesláno pondělí v 14:29 5 dní Autor takže co bych měl teď uďělat? Bez kabelu Naplno 5G Basic - Huawei B2368-66 Mičovice
Odesláno pondělí v 14:32 5 dní já bych se kouknul na výpis cesty příkazem tracert do terminálu k cílovýmu serveru nebo s aplikací winmtr, kudy to leze - jednou bez vpn a podruhý s vpn 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno pondělí v 14:36 5 dní Autor takže co přesně mám napsat do toho cmd? Bez kabelu Naplno 5G Basic - Huawei B2368-66 Mičovice
Odesláno pondělí v 14:38 5 dní tracert minecraft.net, popř. nějakej specifičtější název serveru, odkud to data stahuje, ale instalátor o velikosti kolem 30 MB to stahuje odsud 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno pondělí v 14:42 5 dní Autor mam ten výsledek poslat sem? Bez kabelu Naplno 5G Basic - Huawei B2368-66 Mičovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.