Odesláno neděle v 15:18 4 dny Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda vodafone podporuje wifi volání přes data druhé sim na ios?Děkuji za odpověď c:viz: Používání dvou SIM karet s eSIM - Stavové ikony dvou SIM - - - - prague
Odesláno pondělí v 18:48 3 dny Takže jestli to chápu správně, tak máš iPhone ve kterém máš dvě SIM karty a potřebuješ volat z té druhé přes VoWifi ?Odpověď neznám, ale třeba na mém Google Pixel 8a to funguje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 06:53 2 dny Jo, na Androidu toto funguje dobře, takže Vodafone jako takový to podporuje. iOS taky netuším :) Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno úterý v 11:29 2 dny Autor Řešení 16 hours ago, tomus said:Takže jestli to chápu správně, tak máš iPhone ve kterém máš dvě SIM karty a potřebuješ volat z té druhé přes VoWifi ?Odpověď neznám, ale třeba na mém Google Pixel 8a to funguje.přesně tak, mám 2 sim, jedna volání + data a druhá jen datav některých oblastech má signál třeba jen jeden operátor, tak když budu v oblasti kde vodafone nemá signál ale operátor druhé sim ano, jestli se mi vodafone sim připojí přes data druhé sim do vowifimomentálně jsem u t-mobile a ti tohle nepodporujíkdyby náhodou někdo měl iphone s dvěmi sim a byl bych ochoten to pro mě vyzkoušetstačí zapnout wifi volání na vodafone sim, v mobilních datech zapnout "povolit přepínání mobilních dat"a v nastavení vodafone sim ve "výběr sítě" vybrat jiného operátora, tím se sim odpojí od sítě a ztratí signálpak jen počkat jestli se připojí k vowifi přes data druhé simupdate: trochu jsem hledal a našel kde byla chyba,druhá sim je zahraniční (abych mohl využívat sítě všech operátorů) a tím pádem byla v roamingu, a tahle funkce nefunguje když se využívá datový romaingco víc jsem se dočetl tak by mělo být dostupné u všech operátorů co podporují wifi volání, takže nejspíš i u vodafone - - - - prague
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.