Odesláno 28. dubna28. dub Tak to tam jsi z dob, kdy ještě internet byl černobílý:-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 29. dubna29. dub Autor Řešení No asi to nemá smysl řešit dál, nicméně připíšu jen novinku, kdyby někoho zajímalo, nebo to tu už bylo a přehlédl jsem, každopádně mi TM nabídl 1000/200, sice zatím nejsou na 100% jistí, že to půjde i u mě, ale prý od května by to měli vědět a pak mi zavolají. Tak uvidím, do té doby rozmyslím, také nabídli že po půl roce nebude cena zvýšena z 299 + 70 modem na 599 + 70 modem, ale domluvíme se a bylo by to cca 399 + modem.Za mě asi uzavřené, rozmyslím a uvidím zda zůstanu u VF nebo přejdu k TM. Nechci aby se tu pak dále psalo, že se tu točím v apod.. Tak díky za rady, dál si asi poradím sám, stejně to není až tak zajímavé a jsou tu lepší témata. Díky a ať se daří, pokud budete řešit něco podobného. - - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 4 Nusle
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.