Odesláno pondělí v 18:38 1 den Tak to tam jsi z dob, kdy ještě internet byl černobílý:-) Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod Autor No asi to nemá smysl řešit dál, nicméně připíšu jen novinku, kdyby někoho zajímalo, nebo to tu už bylo a přehlédl jsem, každopádně mi TM nabídl 1000/200, sice zatím nejsou na 100% jistí, že to půjde i u mě, ale prý od května by to měli vědět a pak mi zavolají. Tak uvidím, do té doby rozmyslím, také nabídli že po půl roce nebude cena zvýšena z 299 + 70 modem na 599 + 70 modem, ale domluvíme se a bylo by to cca 399 + modem.Za mě asi uzavřené, rozmyslím a uvidím zda zůstanu u VF nebo přejdu k TM. Nechci aby se tu pak dále psalo, že se tu točím v apod.. Tak díky za rady, dál si asi poradím sám, stejně to není až tak zajímavé a jsou tu lepší témata. Díky a ať se daří, pokud budete řešit něco podobného. - - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 4 Nusle
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.