Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Já měl něco podobného, ale tam byl problém v tom, že jsem chtěl novou cenu na stejnou rychlost. A to mi bylo řečeno, že když se pohne s cenou tak se mění rychlost podle nějakých nových tarifů a že jediná možnost jak mi nechat stejnou rychlost je, že budu mít stejnou cenu.

Dotaz je divně položen a napsán. To mu jako sami od sebe snížili rychlost, cenu nechali a dokonce tak rychlost padá na 200 ? To je divný.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Stálo se nám něco velmi podobného letos v lednu. Měli jsme 300Mbit. Zavolali nám, že se ruší staré smlouvy a že nám nabízí navýšení na 500Mbit. Druhý den to najednou nešlo, že to prý nikdy nešlo a že maximální rychlost u nás byla vždy max 100Mbit. Vtipné je, že jsem týden předtím instalovat novou wifi a měl screeny s 295mbit/s, ale bylo mi to prd platné. Přijde mi to v roce 2025 velmi absurdní. Kdybych měl alternativu tak vodafone letí. Navíc nám dokonce dali vyšší cenu. Moje jinak velmi klidná manželka na ně křičela a byla opravdu velmi rozčílená a povedlo se jí uhádat, alespoň snížení ceny pod tu původní.

Váš příběh jen poukazuje na to, že to dělali záměrně. Natáhli Vás na odsouhlasení změny smlouvy a pak vám/nám řekli, že se stala chyba a že musíte dostat nižší rychlost. Přijde mi to velmi podlé. Podali jsme reklamaci, která byla zamítnuta.

Nechápu proč s námi nemohli jednat na rovinu. Samozřejmě bych se je pokusil nějak ukecat, ale asi bych pochopil, že prostě mají technický problém. Takhle si z nás akorát vystřelili. Navíc komunikace s linkou byla otřesná. Odesílání reklamace 2x nefungovalo - prostě nepřišlo potvrzení. Pán na lince ubezpečoval, že to určitě klaplo. Prostě celkově velmi špatná zkušenost.

Znám někoho, kdo dělá v telekomunikacích, ten se mi ve Vodafone ptal na situaci. Prý není kapacita. Jinými slovy jsou liní zlepšovat infrastrukturu a do stávající sítě berou více klientů. Respektive naši rychlost dali někomu jinému, protože se jim to finančně vyplatí. Pro mě to ale znamená, že se vodafone neumí chovat a jde na můj osobní blacklist. Všechny moje firmy, všem mým známým budu vždy vodafone rozmlouvat.

• Start
  • -
  • Základní
  • -
  • Praha 5 - Radotín
Odesláno

z toho si nic nedělej, mně placená 1Gbs letí jen 650Mbs, v noci se přehoupne přes 700Mbs

před dvěma lety to ještě jelo na max

mám tu možnost optiky, sice malinko dražší, ale jestli půjde rychlost Vodafonu ještě níž, půjdu

• Premium
  • -
  • Cinema
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Kladno
Odesláno

@Spaspavel ono to není jen o lenosti. Jsou lokality, kde po určitou dobu nesmíš kopnout do země a položit nový kabel / optiku. Na druhou stranu jsou lokality, které jsou z ekonomických důvodů odsouvány.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
  • po 2 týdnech...
Odesláno

@sodekcz Já mám pochopení pro vše. Mě nejvíc vadí, že si vymýšleli kraviny. Místo aby na rovinu řekli, že nemají kapacitu a omluvili se.

Každopádně si stojím za svým, že zpomalit internet na 1/3 v roce 2025 je trochu trapné...

• Start
  • -
  • Základní
  • -
  • Praha 5 - Radotín

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague