January 13, 20251 yr Pozor. Na stránkách se nikde neuvádí, že pro porovoz One Number je potřeba mít klasickou SIM v telefonu. S eSIM je dle infolinky služba nefunkční. Jak jste jinak spokojeni se službou? Při zkušebním provozu SIM/eSIM jsem se po aktivaci druhého zařízení nedovolal ani na jedno. Ochozí volání fungovala normálně. Tak jen zda šlo o ojedinělou vadu a mám zkusit objednat službu, i s tím, že se tedy bohužel vrátím k plastové kartě do telefonu? Edited January 13, 20251 yr by mivor
January 13, 20251 yr Já to využíval dlouho esim a onenumer a poté co jsem dostal firemní kartu gak plast Sim a one number a vše fungovalo v pořádku Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
January 14, 20251 yr Mám firemni tarif buss neomezený max 5G , k tomu 2x one number. Hlavní sim v iphonu je esim, hodinky a ipad - one number, vali to bez problémů. Asi je chyba v aktivaci služby. … Premium Profi Premium Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
January 15, 20251 yr Care Centre @mivorPěkný den, v případě služby OneNumber je eSIM jako jediná varianta pouze pro službu OneNumber. Hlavní číslo může mít jak plastovou SIM, tak eSIM, na tom nezáleží. Pokud byste potřeboval pomoct s kontrolou nastavení, pošlete nám podrobnější popis situace přes https://tam.je/forum a my se na to podíváme. Díky Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice