January 10, 20251 yr Dobrý den, snažím se zapnout bridge mode, ale nikde v nastavení nevidím záložku modem mode. Firmware verze: CH7465VF-NCIP-6.15.20.3-1-NOSH. V nastavení jsem na IP 192.168.0.1 Neví někdo čím to je?
January 10, 20251 yr Pravděpodobně je to z toho důvodu že máš přidělenou IPv6 adresu, to zjistíš v záložce Administrace / Informace/ Stav IPv6 DS-Lite, pokud tam bude Zapnuto, tak si budeš muset požádat u Vodafone o změnu na IPv4 adresu, pak bude možnost přepnutí a bridge režimu přístupná. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
January 10, 20251 yr Tady je právě ten problém, že netuším na koho je internet psaný (bydlím v bytovce kterou vlastní moje babička, ale internet není psaný ani na ni ani na nikoho jiného z rodiny). Jinak děkuji za odpověď. S kamarádem chceme udělat vlastní hosting pro herní server (vlastní stroj), vše běží jak má, ale problém je v tom že se na server nenapojí nikdo mimo lokální síť. Tudíž jestli jsou i jiná řešení jsem otevřen možnostem.
January 11, 20251 yr A platí kdo? Faktury babička nemá? Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice