Odesláno 5. ledna5. led zdravim mohli by ste mi pockat do 17.1.2025 se zaplacenim aktualni faktury. dekujj - Red Maxi - - praha
Odesláno 5. ledna5. led Tady to nevyřešíš, musíš kontaktovat Vodafone ideálně telefonicky na 800770077. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. ledna5. led Já bych ti klidně počkal, ale lepší to bude se pořádně domluvit zde - *77 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 5. ledna5. led případně jde posunout splatnost faktury v aplikaci a na webové samoobsluze o 6 dní. Nestíhám zaplatit Vyúčtování včas. Co dělat? Posuňte si zdarma datum blokace služeb - v samoobsluze Můj Vodafone vám nabídku zobrazíme na hlavní stránce nebo v sekci Účet - Stav účtu. Tuto možnost zde uvidíte, pokud splňujete podmínky a máte dobrou platební historii (vystavená alespoň 3 Vyúčtování, z toho první 2 včas uhrazená). Požádejte o pomoc chatbota TOBiho - napište TOBimu, že si přejete posunout splatnost (nebo podobný text), náš chatbot vás pak navede, jak vše zařídit. Podmínky pro využití platí stejné jako u posunutí data blokace přes Můj Vodafone. Zavolejte nám zdarma na 800 77 11 77 - pokud to bude možné, můžeme se domluvit na posunutí data blokace, za kterou účtujeme poplatek v souladu s platným Ceníkem služeb. Datum blokace lze posunout, když máte Vyúčtování alespoň 2 dny po splatnosti. https://www.vodafone.cz/pece/vyuctovani-platby-kredit/platba-vyuctovani/nestihate-zaplatit-vyuctovani/ pokud je potřeba delší posunutí splatnosti : Posunutí data blokace/Pozdržení vymáhacího procesu 59 Kč s DPH (48,76 Kč bez DPH) dle ceníku @ssusoreny Upraveno 5. ledna5. led uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.