Odesláno 7. prosince 2024 7. pro Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli je možné poslat zboží z jedné prodejny do druhé? Sháním totiž k Vánocům konkrétní hodinky, které mají jen na pobočkách v Praze a v jedné prodejně v Brně. A já bych je potřeboval mít v Pardubicích nebo Hradci, protože si je chci vzít k tarifu. Přes e-shop to z mě záhadného důvodu koupit nelze a přes *77 jsem také nepochodil. Respektive koupit jdou, ale pouze samostatně bez tarifu. No a na konkrétní pobočku se dovolat nelze a na mail rovněž nereagují. Předem děkuji za odpověď. Start Super+ Základní Vodafone TV 3 box Chrudim
Odesláno 7. prosince 2024 7. pro @Vencaz prodejny na prodejnu zboží nepřeváží Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 10. prosince 2024 10. pro Centrum péče @VencaPěkné dopoledne, záleží na tom, o jaké hodinky se jedná. Obecně můžu potvrdit, že hodinky s eSIM je možné běžně objednat k tarifu (i s případnou slevou). Pokud se však jedná o hodinky, které eSIM nepodporují, tak je přímo k tarifu neobjednáte, ale můžete si je objednat přímo z našich stránek jako nepřihlášený zákazník. Co se týká přeposlání zásilky z jedné prodejny do druhé, tak to možné není. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.