November 10, 20241 yr https://www.lupa.cz/aktuality/ceska-ppf-chce-koupit-velkeho-operatora-v-jihovychodni-evrope-a-zajima-se-o-cast-vodafonu/ Česká PPF chce koupit velkého operátora v jihovýchodní Evropě a zajímá se o část Vodafonu Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
November 10, 20241 yr To ovšem s CZ Vodafone žádnou přímou souvislost nemá, to jenom pro úplnost. - - - - -
November 10, 20241 yr Author abychom se nedivili 😄 Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
November 10, 20241 yr Pro mne je jedno komu patří Vodafone když budou nadále šířit TV přes DVB-C 🤗 v opačném případě bych se vrátil zpět k Satelitu 🤔 Super - Základní Compal CH7465 Teplice
November 11, 20241 yr Ještě nedávno jsem tvrdil to stejné a to zarytě. Ale nějakou dobu sleduji TV přes aplikaci a nedělá mi to potíže. Ale lineární TV vysílání sleduji opravdu jen minimálně. Raději si pustím co chci, kdy chci. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
November 11, 20241 yr A k tomu se právě hodí lineární vysílání, kdy si sám nahraji co chci a kdy chci, a podívám se taky na co chci a kdy chci :-) Nemusím být otrokem zpětného sledování a soustavně myslet, kolik mně ještě zbývá času, než se to na serveru operátora nenávratně smaže a já už pak uvidím akorát velké lejno. - - - - -
November 11, 20241 yr PPF Telecom Group má dokonce zájem také o Tasciane. Jde o původní obchodní značku která se ukázala o post čtvrtého síťového mobilního operátora. Dřívější napojení na KKCG Group. Zda-li Tasciane převezme se teprve uvidí veškerá jednání jsou na samotném úplném začátku. V Česku a na Slovensku působí pod značkou O2 kterou bude muset jednoho dne přejmenovat, jako tomu bylo v případě Telenoru v Bulharsku, v Maďarsku a v Srbsku kde je nyní Yettel. V Česku a na Slovensku se o této značce nemluví. Tasciane by mohl působit i ve Východní Evropě.