Odesláno 3. listopadu 2024 1 rok Mam novy Google pixel Telefon, I stareho jsem Mela esim, ale nemohu vymazat, protoze SE mobil rozbil. Nova SIM ale nejde naisntalovat a hlasi to v aplikaci porad chybu. Ma nekdo zkusenost ? Basic Start 18+ Vodafone TV 3 London
Odesláno 3. listopadu 2024 1 rok Musí se udělat výměna e-Sim a tím tu původní zneplatnit a půjde to Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 4. listopadu 2024 1 rok Centrum péče @marie Pěkný den, jaký typ eSIM jste používala? Měla jste papírový voucher a na něm vytištěný QR kód? Pokud se vám nepodařilo z původního telefonu eSIM smazat, tak už tento voucher nepůjde využít a budete potřebovat novou eSIM. Tu můžete získat i digitálně v Můj Vodafone podle návodu na https://www.vodafone.cz/pece/muj-ucet-cislo/sim-karty/virtualni-esim/ (část Mám aktivní číslo s plastovou SIM nebo jsem použil papírový eSIM voucher a chci přejít na digitálně vystavenou eSIM a pod tímto nadpisem jsou 2 rozbalovátka). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.