Odesláno před 8 hodinami8 hod Autor Ten jsem měl taky a tam to dělalo. Ptal jsem se i sousedů a taky jim to občas zmizí. Někdo tu psal, že ještě pořád se rozmazává obraz u přepnutí, to ti nevadí? Nech si to vyměnit za ten novější VT3, je za stejný peníze, ale už nerozmazává a od té doby co ho mám se mi nahrávka neztratila. Jediný problém občas má, že nejde ta nahrávka vymazat a hodí to chybu, ale druhý den po vypnutí a zapnutí stb ta nahrávka už je pryč. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 8 hodinami8 hod A už jdou u toho VTV3 boxu skrývat kanály které nemáš předplacené ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor To bohužel stále ne, a podle vyjádření Vodafone ani nepůjde. Že prý to lidi nechtějí.Ale už se dá seřadit stanice podle sebe, takže všechny co chci mám od 1 do cca 50 a pak je ten zbytek, tam už neklikám. A už jsem si na to zvyknul, dřív když jsem projížděl a hledal co kde dávají tak jsem dojel nakonec a když to bylo skrytý tak jsem z 50 skočil hned zas na 1, ale teď musím z 50 zmáčknout 1. Jde o zvyk o nic jiného.Já to měnil jen kvůli tomu rozmazávání při přepínání nebo přetáčení, to mě točilo tak do běla, že kdyby to dělal každý setobox tak bych dal VF vale. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.