Odesláno 15. října 2024 1 rok Dobrý den, prosím o pomoc / vyřešení . Na uvedené adrese byl výpadek netu, VF opravil, nicméně od května tam stále visí, že VF eviduje výpadek. Přes svého VF partnera jsme zažádali o řešení / vymazání chyby, ale stále nic, je to prý v nějaké řešící skupině. Není jiná možnost jak to interně zrušit ? internet na dané adrese funguje již v pohodě. děkuji za pomoc. Premium Profi Premium Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 15. října 2024 1 rok stalo se mi to samé nahlásil jsem to a trvalo to měsíc než to dořešilo jejich technické oddělení prý to údajně nebylo ukončené v knize výpadků Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 15. října 2024 1 rok Řešení Hmm, to je zajímavý problém. Zkusil jsem poslat dotaz, zda s tím jde něco udělat. Doufám, že jim to nepočítá nějaké SLA 😄 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.